Csökkentse Internet és telefonszámláját

BESZÉLJÜNK EGYMÁS KÖZÖTT INGYEN! 

MI, SZOMSZÉDOK.
MI, BARÁTOK.
MI, AKIK ITT EGY KÖZÖSSÉGET ALKOTUNK

 Lakótársainkkal folytatott beszélgetéseink alapján egy 2019-es „belső kutatás„ szerint a legjobban a családtagjaikkal és barátaikkal szeretnek beszélgetni (74,9%), és 69,8 százalékuk a hosszabb telefonbeszélgetéseket részesíti előnyben, mert a legfőbb érték a bizalom és egymás meghallgatása. A lakótársaikat, szomszédjaikat mindenki a baráti közösségeként nevezte meg. Ilyen szokás esetén ugye Neked se mindegy, hogy mennyibe kerülnek ezek a hívások? 

TUDTAD, hogy a KORLÁTLAN előfizetések többségének hívásait az emberek 80%-a ugyanazon pár emberrel folytatja? Azaz, ha egy kis csomagban volna és mégis egymással ingyen tudnának beszélgetni, akkor még kedvező árú korlátlan csomagra sem volna szükségük. 

 A NETHÁZ távközlési szakértője egy olyan egyedi, személyre szabott csomagpalettát állított össze, amely már tapasztalataink szerint is lecsökkenti egy család havi mobilszámláját közel 37-49 %-kal, ami 8-14.000 Ft havonta, azaz akár közel 160.000 Ft is lehet évente, amely AKÁR KÖZEL EGY ÉVES KÖZÖS KÖLTSÉG SZÁMLA IS LEHET. 

Telefonálj a részletekért!

Nincs tabu, nincs apró betű. Sőt, mi személyesen mondjuk el a részleteket, mert annyira fontos vagy nekünk, hogy kiemelten foglalkozunk Veled. A számhordozást is elintézzük helyetted! 

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben most azonnal szeretnél a NETHÁZ távközlési szakértőjével beszélni, akkor hívd Szabó Gábor kollégánkat a 06 30/214-0604 telefonszámon vagy írj neki üzenetet és kérj visszahívást!

CÉGED VAN? KÉSZÜLÉKET SZERETNÉL?

 Egyedi NETHÁZ ajánlatért hívd szintén Szabó Gábor kollégánkat a 06 30 214 0604 számon vagy sms-ben kérj visszahívást!

FONTOS, hogy hivatkozz a NETHÁZ-ra, hogy a legkedvezőbb ajánlattal élhess!

A szerződéseket természetesen nálunk is 12 hónapos hűséggel lehet megkötni.