Netház Edukációs Program

25 éves fejlesztői hátterünk és szakmai tapasztalatunk révén kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a jövő ingatlankezelői, a társasházak és lakásszövetkezetek könyvelésével foglalkozó szakemberek megfelelő képzéseken vegyenek részt. Elengedhetetlennek tartjuk, hogy megismerjék egy ilyen ügyviteli és információs rendszer nyújtotta lehetőségeket, működését, mely kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve. Programunk megkönnyítheti mindennapi munkájukat és emelheti szolgáltatásuk minőségét.  

Ennek érdekében 2019-ben elindítottuk a NETHÁZ EDUKÁCIÓS PROGRAMOT, melynek keretében többek között együttműködve a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központtal tapasztalt kollégáink részt vesznek oktatóként az OKJ-s szakképzésben gyakorlati tudásukkal színesítve azt. A Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ hazánk egyik legnagyobb oktatási centrumaként közel 15 éve biztosít képzéseket különböző szakterületeken, többek között társasházkezelők és ingatlankezelők részére is. 

A társasházi megbízott munkakör már messze nem a régmúlt idők házmestereit jelenti. A szakma hatalmas változáson ment keresztül és ma már sokkal inkább a közös ügyek menedzseléséről szól. Társasházkezelőként, illetve közös képviselőként az ingatlan(ok) üzemeltetésével, fenntartásával és felújításával kapcsolatban adminisztrációs, szervezési és ellenőrzési feladatok ellátása szükséges. Megbízási szerződés alapján elszámolást, költségvetést, döntés-előkészítő javaslatokat, pályázatokat kell készíteni, szerződéskötéseket, jogi eljárásokban való részvételt jelent. A mindennapok része a kommunikáció, a kapcsolattartás a külső partnerekkel és a tulajdonosokkal, a közgyűléssel kapcsolatos feladatok ellátása.

Egy lakóközösség számára mindig komoly döntés, hogy kit választ az érdekeik megfelelő képviseletére. Mindenki szívesebben bízza olyan szakemberre az ügyeit, aki rendelkezik a szükséges kompetenciákkal.

Kísérje figyelemmel a NETHÁZ EDUKÁCIÓS PROGRAMOT, mely a jövőben több képzési lehetőséget is biztosít majd kezdő és gyakorló ingatlankezeléssel foglalkozó szakembereknek! 

A NETHÁZ EDUKÁCIÓS PROGRAM keretében 20% KEDVEZMÉNYT biztosítunk minden PÁLYAKEZDŐ TÁSASHÁZKEZELŐNEK, TÁRSASHÁZAKAT vagy LAKÁSSZÖVETKEZETEKET KÖNYVELŐ SZAKEMBERNEK a NETHÁZ Ügyviteli és információs rendszer megvásárlásának egyszeri díjából vagy egy éven át a bérleti díjból. 

 Jelentkezés a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ OKJ-s társasházkezelő tanfolyamára, ahol a NETHÁZ oktatóival is találkozhat:

 

Ajánljuk figyelmébe a NETHÁZ oktatóival készült interjúkat:

Adatvédelmi nyilatkozat

Impresszum

ÁSZF

Copyright 2022 – Invert Kft.