A részvétel INGYENES, regisztrációhoz kötött.
VÁLASZTHATÓ IDŐPONTOK: december 15 / 10:00 és 18:00 óra
Sokszor szembesülünk vele, hogy az ingatlankezelők, társasházakat vagy lakásszövetkezeteket könyvelő szakemberek nehezen váltanak programot annak ellenére, hogy elégedetlenek a jelenlegi megoldásukkal vagy az ahhoz kapcsolódó szolgáltatással. A gyakori megkeresések során tapasztaljuk, hogy tartanak az új társasházkezelő program bevezetésekor az adatvesztéstől, az extra munkától, az új ügyviteli program elsajátításának nehézségeitől, a technikai problémáktól és gyakran nem tudják milyen szempontok alapján válasszanak. Szeretnénk eloszlatni ezeket a félelmeket és segítséget adni abban, hogy megismerjék a NETHÁZ Ügyviteli és információs rendszer nyújtotta lehetőségeket, működését, funkcióit.
25 éves piaci jelenlétünk, szakmai tapasztalataink révén igyekszünk minél nagyobb segítséget nyújtani a megfelelő társasházi könyvelőprogram kiválasztásában, mely nagyban megkönnyítheti, segítheti a társasházkezelők, könyvelők mindennapi munkáját csökkentve az adminisztratív feladataikat és a kapcsolattartással járó kontaktusszámot.
ℹ️ Az online konzultáció keretében lehetőség nyílik a felmerülő kérdések egyeztetésére is. A részvétel nem jár semmilyen további kötelezettséggel.
REGISZTRÁCIÓ december 11-ig: nethaz@nethaz.com