A NETHÁZ ONLINE TULAJDONOSI LEKÉRDEZŐ RENDSZER INGYENES hozzáférhetővé tételével kívánjuk segíteni partnereinket a korona vírus terjedése elleni lépések támogatásában.

25 éves fejlesztési munkánk során a NETHÁZ internetes lekérdező rendszert korábban abból az elgondolásból alakítottuk ki, hogy csökkentse az ügyfélkapcsolatok számát, ezáltal hatékonyabbá tegye a társasházkezelői munkavégzést, illetve kényelmesebbé a közös képviseleti szolgáltatások elérését a lakók számára. Akkor még nem gondoltuk, hogy ez a fentieken túl komoly egészségügyi, az idősebbek esetében sajnos életmentő kérdés is lehet.

A kialakult országos vészhelyzetre tekintettel, az egyéb kormányzati intézkedésekkel párhuzamosan most ezen szolgáltatásunkat azon partnereinknek és lakóközösségeknek, akik már használják a NETHÁZ Ügyviteli és információs rendszert, de az online lekérdezési lehetőséget nem vették még igénybe 2020.06.30-ig díjmentesen elérhetővé tesszük. 

Lekérdező rendszerünk segítségével a nap 24 órájában online elérhetővé válnak a lakók otthonából a tulajdonosi egyenlegek, folyószámlák, kimutatások és letölthetővé a ház dokumentumai (pl. biztosítási kötvény, SZMSZ, Házirend). A Számvizsgáló Bizottság tagjai bővebb könyvelési anyagokat láthatnak távoli hozzáférésükkel. A közös képviselő fontos hirdetményeket tud a lakók felé eljuttatni, anélkül, hogy az épületbe ki kelljen mennie.

Reméljük, hogy mindezzel a magunk módján támogatni tudjuk az otthonmaradást és kényelmesebbé tesszük a társasházkezelők munkáját ezekben a gondterhelt időkben!

A szolgáltatás bekapcsolása érdekében forduljon hozzánk bizalommal a nethaz@nethaz.com címen, vagy a +36306371633 -as telefonszámon!